Mistrzowskie gotowanie
29.04.2010 9:55
Kreatywnie i z polotem uczyli się gotować w cieszyńskim Zespole Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych. Przez ostatnie trzy miesiące grupa uczniów uczyła się przyrządzania nowoczesnych potraw serwowanych głównie na bankietach. Wszystko było możliwe dzięki finansowemu wsparciu Europejskiego Funduszu Społecznego. Szkoła zdobyła na ten cel pieniądze z Unii Europejskiej. To jedyna możliwość zorganizowania takich zajęć – podkreślają nauczyciele – normalnie szkołę nie stać chociażby na składniki.
Hanna Blokesz-Bacza
Komentarze
0
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze internautów.
Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane.
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Zobacz
regulamin
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Musisz się zalogować, aby móc wystawiać komentarze.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
To również może Ciebie zainteresować:
Ostatnio dodane artykuły: