Zaloguj się
Jesteś nowy na OX.PL?
Zaloguj się
Jesteś nowy na OX.PL?

Niebo w gębie

W Cieszynie ruszył Festiwal Strudla. Impreza od lat przyciąga do Cafe Muzeum rzesze miłośników tego deseru. Bo choć składniki strudla są niewyszukanego to jego wykonanie do najprostszych nie należy. Dziś podamy przepis rodzeństwa Riessów, które pokazowo uczyło przygotowania ciasta w muzealnej kawiarni.

Hanna Blokesz-Bacza

źródło: OX.PL
dodał: JB

Komentarze

0
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze internautów. Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane.
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Zobacz regulamin
Musisz się zalogować, aby móc wystawiać komentarze.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
To również może Ciebie zainteresować:
Ostatnio dodane artykuły: