Niebo w gębie
27.10.2009 10:30
W Cieszynie ruszył Festiwal Strudla. Impreza od lat przyciąga do Cafe Muzeum rzesze miłośników tego deseru. Bo choć składniki strudla są niewyszukanego to jego wykonanie do najprostszych nie należy. Dziś podamy przepis rodzeństwa Riessów, które pokazowo uczyło przygotowania ciasta w muzealnej kawiarni.
Hanna Blokesz-Bacza
Komentarze
0
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze internautów.
Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane.
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Zobacz
regulamin
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Musisz się zalogować, aby móc wystawiać komentarze.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
To również może Ciebie zainteresować:
Ostatnio dodane artykuły: