Pączki po beskidzku
27.02.2014 19:00
Po raz dziewiąty w Wiśle odbył się konkurs na najlepsze beskidzkie krepliki. Jego uczestnicy musieli spełnić trzy warunki: usmażyć pączki na smalcu, do środka włożyć powidła i nie zapomnieć o dodaniu do ciasta spirytusu.
Po raz dziewiąty w Wiśle odbył się konkurs na najlepsze beskidzkie krepliki. Jego uczestnicy musieli spełnić trzy warunki: usmażyć pączki na smalcu, do środka włożyć powidła i nie zapomnieć o dodaniu do ciasta spirytusu. Każdy uczestnik zabawy miał jednak swoje tajemnice na najlepsze krepliki pod słońcem.
Zwyciężczynią okazała się Zofia Podżorska z Wisły. Do konkursu stanęła również ekipa z portalu ox.pl. Wprawdzie na podium nie stanęliśmy, ale przecież liczy się dobra zabawa.
Hanna Blokesz-Bacza
Komentarze
0
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze internautów.
Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane.
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Zobacz
regulamin
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Musisz się zalogować, aby móc wystawiać komentarze.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
To również może Ciebie zainteresować:
Ostatnio dodane artykuły: