Pokaz pieczenia strudla z rodziną Riessów
19.09.2022 20:11
W niedzielę (18.09) zakończyła się tegoroczna XXI edycja "Skarbów z cieszyńskiej trówły". Tradycyjnie nie zabrakło tego dnia jarmarku rzemiosła, występów artystycznych, pokazu pieczenia strudla oraz rozstrzygnięcia konkursu na najlepszy strudel im. Kingi Iwanek-Riess.
Komentarze
0
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze internautów.
Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane.
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Zobacz
regulamin
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Musisz się zalogować, aby móc wystawiać komentarze.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.

To również może Ciebie zainteresować:
Ostatnio dodane artykuły: