Zaloguj się
Jesteś nowy na OX.PL?
Zaloguj się
Jesteś nowy na OX.PL?

Teksty Stela - Kuchnia (odcinek 16)

Dziś Dorota Kohut przygotowuje amolety, gałuszki i murzina. Jacek Porzycki zapytał, co to jest "Kubuś", pajszle i żebroczka, a efekty tego "warzenia" mogą zobaczyć Państwo w tym odcinku. Co ugotować w następnym? Co jeszcze przygotowuje się w kuchni na Śląsku Cieszyńskim? Zapraszamy do obejrzenia odcinka i nadsyłania przepisów w komentarzach.
źródło: ox.pl
dodał: red

Komentarze

0
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze internautów. Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane.
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Zobacz regulamin
Musisz się zalogować, aby móc wystawiać komentarze.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
To również może Ciebie zainteresować:
Ostatnio dodane artykuły: